Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asics Gel Trabuco Max Dames
07-08-2021, 11:11 AM,
#1
Asics Gel Trabuco Max Dames
[Afbeelding: more106.jpg]
De GEL-TRABUCO™ 9-schoen is van boven tot onder opnieuw ontworpen om exclusiverunning.com zichzelf te laten gelden als een allround trailpionier. Robuust en comfortabel zijn de twee termen die deze trailrunningschoen het beste omschrijven. Het is voor de offroad-loper die op zoek is naar uitstekende duurzaamheid, bescherming en grip. Na het opnieuw uitvinden van het bovenwerk van de schoen, weegt deze versie ongeveer 30 gram minder dan zijn voorganger.

Het geavanceerde comfort komt van het FLYTEFOAM®-tussenzoolmateriaal Asics Schoenen Te Koop dat is gekoppeld aan GEL®-technologie-demping in de hiel. Uitgerust met een DUOMAX®-ondersteuningssysteem dat zorgt voor een stabielere rit, biedt deze plaatsing van schuim aan de mediale zijde van de tussenzool een stevigere dichtheid die voorkomt dat de voet te veel naar binnen draait (overpronatie).

Het patroon van de buitenzool met noppen is voorzien van ASICSGRIP ™ -rubber en bevat een noppenpatroon voor bergopwaarts en bergafwaarts aan Asics Gel Trabuco Max Dames de laterale en mediale zijde van de schoen om de tractie op glad terrein te verbeteren. Bovendien helpt een rotsbeschermingsplaat de buitenzool flexibel te houden en de voet te beschermen tegen abrupt terrein of puin. De GEL-TRABUCO ™ 9-schoen is ontworpen om je te helpen door de paden te vliegen met geavanceerde tractie, zowel bergop als bergaf, terwijl het responsieve middenzoolschuim zorgt voor een betere voortstuwing tijdens je offroad-onderzoek.

Energiebesparing is een belangrijk onderdeel voor trailrunners die lange afstanden Online winkelen afleggen, daarom hebben we GUIDESOLE™-technologie toegepast op de TRABUCO MAX™-trailschoen. Deze trailrunningschoen biedt verbeterde demping en tractie, terwijl hardlopers meer terrein kunnen afleggen met minder inspanning. GUIDESOLE™-technologie is een zoolconstructie die bestaat uit een responsieve teenveer waarvan wetenschappelijk is bewezen dat deze op de lange termijn energie bespaart. Dankzij de verminderde belasting van de ledematen van voetstoot tot teen-off, geeft deze technologie trailrunners meer potentieel om verder te rennen, omdat ze minder energie zullen gebruiken om dezelfde afstand af te leggen.

https://www.exclusiverunning.com/


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)